Košarica

V košarici ni izdelkov.

Česa Devicam ne smemo vzeti?

Česa se najbolj bojijo Device?

Kot že vemo, je Devica zelo pikolovska, natančna, dosledna, skratka, za nekatere zelo naporen astrološki znak. Ima zelo dober spomin in si vse fotografsko zapomne, predvsem pa vaše šibke točke. Je tako pikolovska, da jo imamo za pravo tečnobo. Zelo jo motita neurejenost in nedoslednost, zato venomer teži k popolni urejenosti, organiziranosti in redu.

Česa Devicam ne smemo vzeti? Reda in organiziranosti!
Česa je Device najbolj strah? Strah jih je nereda!

Njihove kvalitete so logično mišljenje, natančno delovanje, sposobnost analiziranja, saj jim vlada planet Merkur, ki je planet inteligence in mišljenja. Nagonsko poskrbijo za red, urejen dom in organiziran sistem. Vedno pospravljajo in seveda tudi najdejo stvari na pravem mestu. Ljudje, ki ne ljubijo reda, bežijo stran od Devic kolikor je mogoče, saj jih to spravlja ob živce.

Device so preveč kritične in dlakocepske, zato imamo vedno občutek, kot da jim ni nikoli nič všeč. Slaba stran Devic je, da rade pogrevajo stare napake, kritizirajo ljudi, da niso kaj dobro naredili, saj vsepovsod iščejo popolnost in organiziranost. Zanimivo pa je, da sebe ne vidijo… Znajo pa dobro ločiti kramo od koristnih reči.

Device zelo rade pomagajo in nam priskočijo na pomoč pri delu, saj se tu počutijo najbolje. Njihova sposobnost je ukvarjanje z malenkostmi. Device stojijo trdno na tleh, saj živijo v svetu realnosti.

Znamenje Device nam venomer kaže, kako si lahko z organizacijo olajšamo življenje in se hkrati dobro počutimo.

Delite naprej ...
Ekipa MojeZdravje.net
Ekipa MojeZdravje.net

Oddaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja