Shopping Cart

V košarici ni izdelkov.

Devica (23. 8. – 22. 9.)

Devici vlada Merkur, planet mišljenja in komunikacije. Zato imajo device dobro logiko, sposobnost analiziranja, da ne govorimo o njihovi natančnosti. So zgled reda in urejenosti, vse mora biti na svojem mestu.

Device so diplomatske, kritične, natančne, sramežljive …

Kakšne so device

Na prvi pogled so resne, zadržane, hladne, sramežljive. So izredno diplomatske, vendar izrazijo svojo karizmo, kadar to želijo… So zelo kritične, izbirčne, ozko specializirane, previdne.

Problem pri devicah je, da ne znajo izluščiti, kaj je pomembno in kaj ni. Pogosto se obremenjujejo z malenkostmi, velike stvari pa jim spolzijo iz rok. Dobre lastnosti device so, da so prijetne, preproste, urejene in skromne.

Karakter

To je zemeljsko znamenje. Device so vedno prizemljene, rade imajo varnost. So pa tako prefinjene, da vedno nergajo, pogosto jim ni kaj po godu, saj stremijo k perfekciji, življenje pa pač ni vedno tako idealno, kot si ga želijo. So melanholične narave, med njimi najdemo tudi take, ki so večni nergači.
Dobro znajo pokazati nežnost svoji najdražji osebi.

Moda

Devica je perfekcionist

Device so perfekcionisti na vseh področjih, zato so urejene vedno in povsod. Pravimo, da so oblečene kot iz škatlice. Vsaka stvar mora biti na svojem mestu, ničesar ne prepuščajo naključju. Predno odide od doma se dvakrat pogleda v ogledalo in velikokrat se gre še enkrat preobleči, ker si ni všeč. Ni perfekcionist samo pri obleki, tudi pri vsem, kar se skriva pod njo.

Kulinarika

To so največji izbirčnejši. Diet se bodo držali stoodstotno, ne bodo se pregrešili. Rade imajo več manjših jedi na krožniku, kot eno samo. Bolj se nagibajo k lahkim jedem, kot so juhice, zelenjava, oreščki; meso in omake jim ne ležijo preveč. So izredno poučene o jedeh in vas bodo rade podučile o pravilni prehrani.

Denar

Device zelo previdno ravnajo z denarjem, rade delajo tudi popoldne, samo, da si lahko privoščijo, kar si želijo. Nikoli ne bodo priznale, da jim denar ni najpomembnejši, saj so vendar skromne. Vendar poglejte jih, vedno imajo denar na zalogi za »hude čase«.
Točnost in disciplina sta njihova vrlina.

Služba

Ker so device perfekcionisti, sta jim zelo pomembna red in disciplina. V službo vedno pridejo točno in zelo rade podaljšajo delo samo zato, da delo narejeno. Devicam manjka samozavest, zato se ne znajo postaviti zase. Dobro bi bilo, da si jo razvijejo, da bi se znale tudi pri delu bolj ceniti, ker jim to pripada.

Družina

Device partnerja precizno preverijo, ali ustreza vsem kriterijem, ki si jih je zastavila za prioriteto ali ne. Ko ustreza merilom, je pripravljena stopiti tudi v zakonski stan. Če tega ni, bo raje ostala sama. Do partnerja bo izredno nežna, sočutna, pomembno pa ji je, da je partner inteligenten in dobro situiran, za katerega pa bo naredila prav vse.

Delite naprej ...
Ekipa MojeZdravje.net
Ekipa MojeZdravje.net

Oddaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja