Shopping Cart

V košarici ni izdelkov.

Kaj nas uči retrogradni Mars

Planeti se večinoma gibljejo v direktno smer, tako kot običajno teče naše življenje. Ko pa govorimo o retrogradnem planetu, astrologi razlagamo, da se navidezno obrne v nasprotno smer. Planet se ne vede kot običajno, ampak zaviralno, neobičajno, zavlačuje, vede se drugače kot smo navajeni. Tak planet tudi nima moči, pravimo, da je šibak.

Mars je dinamičen in energičen planet. To je planet akcije, borbe, dogajanja. Ko je retrograden, je zelo netipičen, ni energičen, borben kot ga poznamo. Mars vlada Ovnu in Škorpijonu, retrogradni Mars pa vedno pokaže slabšo in temnejšo Škorpijonovo plat, ne pa pozitivne Ovnove narave.

Sedaj se bo gibal retrogradno od 16. 4. do 29. 6. 2016, to je od 9° Strelca do 23° Škorpijona

Oseba, ki ima v svoji rojstni karti retrogradni Mars je premalo energična in borbena, je počasna, veliko se ukvarja s seboj. Nasprotno oseba, ki ima v svoji rojstni karti direkten Mars, je neposredna in odprta, ničesar ne skriva. Mars je moški planet. Če je retrograden nima moči, oseba pa se vede kot nemočna ženska. Če je Mars res slabo postavljen, lahko pri osebi zasledimo tudi agresijo in sadizem.

Kaj nas bo sedaj naučil tranzitni retrogradni Mars?

Na svetu bo več bo nasilja, nemira, naravnih nesreč,  požigov, potresov, terorizma … Vsa ta Marsova borbena energija bo bolj usmerjena v slabo.

Kako deluje na posameznika?

Najbolj bo deloval na Ovne in Škorpijone, saj tem znamenjem vlada Mars. Občutili ga bodo tudi Strelci, saj se sedaj Mars giblje po znamenju Strelca, seveda pa bodo zelo občutljivi tudi tisti, ki imajo Luno v Ovnu ali Škorpijonu.

Kaj priporočajo astrologi?

Ta čas je bolj primeren za ponotranjeno energijo, dobro razmislite, kaj sploh želite. Bodite bolj potrpežljivi, saj retrogradni Mars vpliva na razdražljivost ljudi.

V tem času ni dobro planirati operacije, ne začenjajte z novimi aktivnostmi, novimi poslovnimi projekti, ne kupite si novih aparatov ali novega avta, saj Mars vlada strojem in retrogradnost pomeni, da bi se vam lahko pokvaril, da je kakšna skrita napaka itd. Tudi začetek gradnje ni primeren, saj se bo zelo zavlekla. Vlaganje tožb je rizično, saj jo lahko izgubite. Ne kregajte se, ostanite potrpežljivi, saj na vas deluje retrogradni Mars!

Delite naprej ...
Ekipa MojeZdravje.net
Ekipa MojeZdravje.net

Oddaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja