Košarica

V košarici ni izdelkov.

Fotoutrinki Ekipe Moje Zdravje z Vegafesta

Vegafest je največji festival veganstva v Sloveniji. Letos je potekal že četrto leto zapored, tokrat prvič v središču Ljubljane na Pogačarjevem trgu. Mi smo se ga udeležili kot razstavljalec in sponzor dogodka z našo celotno ekipo. Več o tem na strani Vegafesta.

Na dogodku smo imeli degustacijo presnih beljakovin Sunwarrior, svetovanja s holistično strokovnjakinjo in nutricionistko za rastlinsko prehrano Jeleno Dimitrijević, obiskovalci pa so imeli tudi možnost kupiti najboljše rastlinske beljakovine Sunwarrior in kvalitetna prehranska dopolnila Viridian.

V nadaljevanju si lahko ogledate nekaj fotoutrinkov naše ekipe Centra Moje Zdravje na Vegafestu, 7. maja 2016. Na dogodku nas je s svojo družinico obiskal tudi Primož Jeralič, vrhunski ročni kolesar v kategoriji H5, ki je zvesti uporabnik Sunwarrior beljakovin.

Zanj bomo stiskali pesti že letos jeseni na Olimpijskih igrah v Riu. Skupaj z našim zvestim partnerjem Mikrozelenje Šebenik iz Borovnice smo pripravljali tudi proteinski zeleni eliksir iz sveže mlade pšenične trave iz sokovnika.

Delite naprej ...
Ekipa MojeZdravje.net
Ekipa MojeZdravje.net

Oddaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja