Vegafest je največji festival veganstva v Sloveniji. Letos je potekal že četrto leto zapored, tokrat prvič v središču Ljubljane na Pogačarjevem trgu. Mi smo se ga udeležili kot razstavljalec in sponzor dogodka z našo celotno ekipo. Več o tem na strani Vegafesta.

Na dogodku smo imeli degustacijo presnih beljakovin Sunwarrior, svetovanja s holistično strokovnjakinjo in nutricionistko za rastlinsko prehrano Jeleno Dimitrijević, obiskovalci pa so imeli tudi možnost kupiti najboljše rastlinske beljakovine Sunwarrior in kvalitetna prehranska dopolnila Viridian.

V nadaljevanju si lahko ogledate nekaj fotoutrinkov naše ekipe Centra Moje Zdravje na Vegafestu, 7. maja 2016. Na dogodku nas je s svojo družinico obiskal tudi Primož Jeralič, vrhunski ročni kolesar v kategoriji H5, ki je zvesti uporabnik Sunwarrior beljakovin.

Zanj bomo stiskali pesti že letos jeseni na Olimpijskih igrah v Riu. Skupaj z našim zvestim partnerjem Mikrozelenje Šebenik iz Borovnice smo pripravljali tudi proteinski zeleni eliksir iz sveže mlade pšenične trave iz sokovnika.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here