Košarica

V košarici ni izdelkov.

Kdo vam bo najbolj zameril med astrološkimi znamenji?

Ali veste katero astrološko znamenje vam bo najbolj zamerilo, če ga prizadenete z besedami ali užalite? Vse je odvisno od narave astrološkega znamenja, nekatera so bolj zamerljiva, druga manj, tretja se požvižgajo na vaše mnenje. Pa vendarle si poglejmo:

Najmanj vam bosta zamerila zemeljska KOZOROG in DEVICA. Kozorog je tako prepričan vase, resen in odgovoren, da se ne bo zmenil za vaše govorice. Tudi Devica je dovolj prizemljena, da bo preslišala nepomembno govoričenje…

STRELEC in VODNAR se na govorice kratko malo požvižgata. STRELEC kot večni optimist potrebuje veliko svobode za širitev svojih idej, zakaj bi se ubadal z nepomembnimi stvarmi. Tudi Vodnarja kot znamenje prijateljstva in napredka, govorice ne užalijo, saj je treba iti novam idejam naproti…

TEHTNICA je znamenje ravnotežja, dobrih odnosov, razume različne poglede, zato se težko opredeljuje in bi tehtala, kdo ima v tem primeru prav. Rada se izogne  konfliktnim situacijam, zato slabe stvari raje spregledajo.

Najbolj so užaljeni BIKI in LEVI. Biki in Levi se cenijo. Biki na podlagi pridobljenega premoženja, Leve pa itak ne morete spregledali saj so kralji sveta, želijo biti v središču pozornosti. Ker oba znamenja spremlja močan ego in ponos, jih nikar ne užalite, saj vam bodo zamerili do groba.

RAKI in RIBE, so vodna znamenja, ki intuitivno zelo čutijo dogajanja, čutijo ljudi in so globoko povezani s čustvi, verjamejo v resničnost, univerzalnost tega sveta, bodo tako prizadeti, da bodo pokazali vsa čustva ki jih premorejo, vendar ne v agresiji, vendar v joku in obžalovanju.

Najmanj pa vam ne priporočamo prizadeti OVNA, DVOJČKA in ŠKORPIJONA, saj te bodo zbrisali iz zemlje, ne obstajaš več! Oven je borben, napadalen, tekmovalen, če ga boš žali, te bo prebutal in izbrisal iz svojega življenja. Dvojček vedno kaže samo svojo igrivo dobrodušno svetlo plat, vendar ko ga užališ, ti zna pokazati tudi svojo temno plat. Ne igrajte pa se s Škorpijonom, njihov slogan je vse ali nič, gredo direktno k svojim ciljem, če se mu upa kdo to preprečiti ali celo žaliti, ga preprosto uniči.

Delite naprej ...
Ekipa MojeZdravje.net
Ekipa MojeZdravje.net

Oddaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja