Shopping Cart

V košarici ni izdelkov.

Hujšajmo z Mojco Cepuš – brezplačna skupina

Skupina za ženske, ki bi rade izgubile odvečne kilograme s pomočjo nutricionistke Mojce Cepuš.

Za vse, ki vas zanima hujšanje in zdrava prehrana je Mojca Cepuš ustvarila zaprto, brezplačno Facebook skupino “hujšamo z Mojco Cepuš”.

Namen skupine je ustvariti varen prostor, kjer lahko udeleženci skupine delijo svoje misli, skrbi in uspehe pri hujšanju.

Mojca vsak torek pripravi eno video objavo o aktualnih prehranskih temah. Vsak četrtek pa v drugem videu odgovori na vsa vaša vprašanja.

Informacije so strokovne in bazirajo na večletni praksi.

Vsebine, ki jih je Mojca v skupini že delila so zanimivih vsebin, na primer odgovori na vprašanja:

  • Česa ne smem jesti za zajtrk, če hujšamo?
  • Zakaj se ne uspem držati zastavljenega cilja za hujšanje?
  • Ali so smutiji in sadje primeren obrok za zajtrk?
  • Zakaj nas ravno že 3. dan mine do diete?
  • Kakšna je primerna hrana za menopavzo?
  • Zakaj je D vitamin pomemben?

Če vas ta tematika zanima se pridruži Mojci, lahko pa tudi koga povabite v skupino. ❤️

Povezava do brezplačne Facebook skupine Hujšajmo z Mojco je TUKAJ.

https://www.facebook.com/groups/706731229975240

mojca-cepus-slika

Mojca je mlada mamica, žena, nutricionistka in moja dobra prijateljica. Poznava se že 13 let. Je srčna, topla, pozitivna oseba, vedno pripravljena nesebično pomagati.  Skupaj sva v lanskem letu razvili izdelek za majhne in velike otroke, ki vam bo zagotovo pričaral praznične sladice bolj okusne na zdrav način. Izdelek se imenuje Tiger’s kakav z okusom čokolade in datljev, več o izdelku si lahko preberete tukaj, naročite pa ga lahko na naši spletni strani TUKAJ.

Z velikim veseljem delim pozitivne informacije, ki jih Mojca želi širiti med ljudi. V teh časih, ko je marsikdo v stiski in morda potrebuje pomoč pri bolj zdravem prehranjevanju so njeni nasveti lahko zelo dobrodošli. Priporočam, da se ji pridružite in širite informacijo tudi svojim domačim, prijateljem in znancem, ki potrebujejo tovrstne nasvete. Več o Mojci si lahko preberete na njeni strani tukaj.

Delite naprej ...
Maja Jeereb
Maja Jeereb

Maja Jeereb je ustanoviteljica portala MojeZdravje, ljubiteljica narave in zdrave okusne rastlinske hrane, avtorica številnih zdravih receptov, svetovalka za zdravo rastlinsko prehrano in certificirana nutricionistka.

Oddaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja