Shopping Cart

V košarici ni izdelkov.

Česa Škorpijonom ne smemo vzeti?

Škorpijon je izredno intenzivno, skrivnostno in strastno znamenje. Običajno Škorpijoni niso posebno lepi, so pa magnetično privlačni. Vsega kar se lotijo, naredijo z veliko predanostjo in popolnostjo. Ker so tako ekstremni in obsedeni s tistim česar se lotijo, pa naj bo to ljubezen ali delo, si želijo imeti popolno kontrolo nad tem. Hočejo imeti vse ali nič. Ni jim mar koga bodo na poti uničili, le da pridejo do cilja.

Česa Škorpijonom ne smemo vzeti?
Ne smemo jim vzeti kontrole.

Venomer morajo vse nadzirati …

Najbolj varne se počutijo, če imajo vse pod kontrolo. Varne se počutijo šele, ko raziščejo in odkrijejo vse o dani nalogi. Škorpijon zaupa le sebi, nič ga ne sme presenetiti, saj venomer dokazuje kdo je avtoriteta, kar se mora videti navzven videti.

Škorpijoni se bojijo sprememb, ker stvari nimajo stvari več pod nadzorom.

Škorpijoni se bojijo sprememb, saj pri spremembah stvari nimajo več pod kontrolo, zato se jim upirajo kolikor je le mogoče. Pomembno jim je, da venomer ohranjajo nadzor nad situacijo.

Škorpijone imamo za zanesljive in odgovorne ljudi. Njihova slaba plat so maščevalnost, ljubosumnost, trmoglavost … Vedno imajo željo po dominanci in nadzoru. Vedno vedo kaj počnejo in  gredo trmoglavo k željenemu cilju.

Znamenje Škorpijon nas uči kako izkoristiti notranjo moč, uči nas vztrajnosti, ki je pot do zastavljenih ciljev.

Preberite tudi: O škorpijonu

Delite naprej ...
Ekipa MojeZdravje.net
Ekipa MojeZdravje.net

Oddaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja