Shopping Cart

V košarici ni izdelkov.

Škorpijon (23. 10. – 22. 11)

Njihov molk pove več kot sto besed. Svojo energijo nadzorujejo, če je ne morejo, potlačijo vse pred sabo. Vse nadzorujejo in uničijo, kar jim ni všeč, saj so izredno ljubosumni in destruktivni.

Privlači jih vse globoko in skrivnostno. So izredno močni in želijo imeti vse pod nadzorom.

V horoskopu slovijo kot slabše znamenje, vendar pa so za prijatelje pripravljeni narediti prav vse.

Ljubezen

Ko ljubijo, vse počnejo z veliko občutki. Imajo močno osebnost, partner jim pomeni vse. Izberejo si radoživo partnerko. So zelo ljubosumni in maščevalni. Seks jim pomeni strast (v zodiaku je najbolj strastno znamenje). Hitro so prizadeti in nikoli ne pozabijo. Če jim partner ni vdan, bodo gojili zamero, dokler se ne bodo maščevali.

Sposobnosti

To so detektivi zodiaka, ki nikoli ne odnehajo. Sposobni so delati na zelo vzdržljivih nalogah. So izredni analitiki, s srcem in čustvi. Potrebujejo čustveno varnost, za katero so pripravljeni trdo delati. Škorpijoni se morajo preizkusiti tudi v financah, saj so izredno analitični in preračunljivi.

Intelekt

Imajo veliko zalogo notranje energije, so pa tudi njeni izredni uničevalci, uničujejo sebe in življenja drugih. Škorpijoni so izraziti individualisti, disciplinirani, vztrajni in s svojo hladno energijo lahko dosežejo nemogoče. Škorpijoni so ustvarjalci, trdno stojijo za svojimi odločitvami, ne bežijo pred odgovornostjo.

Kulinarika

Škorpijoni obožujejo pikantno, radi posegajo po morskih in mediteranskih jedeh, predvsem pa so zelo navezani na mesne jedi. Radi dobro jedo, so tudi dobri v pokušanju rdečega vina.

Dom

Veliko jim pomeni topel in varen dom, v katerem ljubosumno čuvajo svojo izvoljenko. Radi vidijo, da se tudi ona zadržuje bolj doma in čuva bivališče. Sovražijo selitve, saj je to zanje proces, ki jim ni blizu, zato lahko postanejo živčni in uničevalni. Radi pa potujejo, vendar se bodo vedno želeli čimprej vrniti v svoj pristan.

Služba

Pripravljeni so trdo delati in so pri delu tudi vztrajni. Svojo veličino merijo z denarjem – več imaš, več veljaš. Denar škorpijonom prinaša občutek moči, svobodo in nadzor. So izredno doberi matematiki in analitiki, zato lahko delajo na položajih, ki so povezani s financami, npr. borza. So tudi dobri govorniki in sposobni voditi večje skupine ljudi. To so detektivi zodiaka, ki ne nikoli ne odnehajo, zato bi jim ležale tudi detektivske, raziskovalne in druge analitične službe. Sposobni so delati na zelo vzdržljivih nalogah. So zelo nekompromisni, ni jim mar koga bodo uničili, ko sledijo svojim ciljem.

Moda

Škorpijonon ne moremo ravno uvrstiti med lepe ljudi. Radi se oblačijo po svoje, nimajo nobenega stila, ne sledijo modnim trendom; sledijo le lastnemu slogu, ki je bolj tradicionalen. Pomembno jim je, da je udobno in praktično. Če jim je mu kakšen kos oblačila zelo ljub, ga bodo nosili leta in leta.

Delite naprej ...
Ekipa MojeZdravje.net
Ekipa MojeZdravje.net

Oddaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja