Košarica

V košarici ni izdelkov.

Dvojčka (21. 5. – 21. 6.)

Ker je zračno znamenje, je Dvojčkovo obnašanje kot veter – enkrat piha tja, enkrat sem. Imajo dvolično naravo: enkrat so veseli, drugič žalostni, svoje mnenje je Dvojček zmožen spremeniti vsakih pet minut, tako da partner ne ve, kakšna bo naslednji trenutek njegova odločitev.

Glede na okoliščine se prilagajajo kot kameleon, ki spreminja svojo barvo.  Njihov simbol je »dva«. Imajo dva avtomobila, dve stanovanji, dva partnerja, dva otroka, dve službi… Kot veter, Dvojčki  ljubijo svobodo, so pametni, podjetni, hitro dojemljivi za informacije, so igrivi, radovedni, raziskovalni, nestrpni, zato iščejo različne izzive. So zelo bistri, vedno gredo novim nalogam naproti. Selitve in menjava službe le blagodejno vplivata na njih. So tudi ekscentrični in nepredvidljivi. Ljudje s poudarjenim Dvojčkom nimajo čustvene globine.

Dvojčki so duhoviti, igrivi, talentirani.

Ljubezen

Rad imajo površinsko in neodvisno ljubezen – ljubijo  flirtanje. Dvojnost pri spolnosti mu še kako pride prav. Ni mu dovolj le telesni tik, poleg  mora biti  še besedni, hoče dialog! Svoja dejanja poudarja z besedami. Če ima Dvojček družino, potrebuje ogromno svobode in takšnega partnerja, s katerim se lahko veliko pogovarja. Dvojčki se znajo še posebej ukvarjati z otroki, saj jih zaradi svoje radoživosti ti naravnost obožujejo – Dvojčki so rojeni otroci.

Rojeni trgovci.

Delo

Slovijo po vztrajnosti, so ambiciozni, zelo dovzetni za nova znanja, lahko vsrkajo zelo veliko informacij. So vsestranski, prilagodljivi, dovzetni za spremembe. Ker so nestanovitni in hitri, se lotijo več projektov, znajo pa biti  površni ali pa jih ne dokončajo.

Odprti pa so za novitete, nove ideje, nove okoliščine, njihov moto  je »mislim«.  So zelo dobri trgovci, profesorji, retoriki, prevozniki.

Oblačenje

Občudujejo rumeno barvo, drugače pa se dvakrat dnevno preoblečejo, saj se hitro naveličajo enega oblačila. Radi imajo lahkotna športna oblačila.

Delite naprej ...
Ekipa MojeZdravje.net
Ekipa MojeZdravje.net

Oddaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja