Košarica

V košarici ni izdelkov.

Kaj nam prinaša leto 2017?

2017 je Sončevo leto in Kitajsko leto petelina. Poznamo Saturnova, Jupitrova, Marsova, Sončeva, Venerina, Merkurjeva in Lunina leta, po tem vrstnem redu.

Sončeva leta so 1954, 1961, 1968, 1975, 1982, 1989, 1996, 2003, 2010, 2017.

Vsakih sedem let se ponovijo. Tako, da je leto 2017 Sončevo leto. Naslednje leto bo Venerino, nato Merkurjevo in tako naprej.

Sončevo leto je leto pogajanj, zaostrovanj in komunikacije. V letu 2017 nas čakajo spremembe na gospodarskem, političnem in zasebnem nivoju. Opozicija med Jupitrom v tehtnici in Uranom v ovnu bo prinesla več dialoga med sprtimi stranmi. Jupiter v tehtnici si želi diplomacije in harmonije, želi si ravnovesja med sprtimi stranmi, medtem ko Uran v ovnu si želi hitrih sprememb. Zato je veliko možnosti tako v svetovnem kot domačem merilu razrešimo dolgotrajne težave z dialogom. Pomemben  bo tudi trigon med  Saturnom v strelcu in Uranom v ovnu, katerega bomo najprej občutili že za božič, potem še sredi maja in novembra.

Tradicionalni Saturn v strelcu bo hladil kruto Uranovsko energijo, povečeval bo odprtost s tujino, uredil bo sodstvo, borili se bomo proti migracijam in proti terorizmu. Ker je Jupiter planet, ki poveča vse, tudi slabo, nam bodo te težave prinesle tudi dobro, saj smo na dobri poti uvajanja nujnih sprememb, tako na  gospodarskem kot političnem nivoju.

Osebno pa bomo v letu 2017 bolj odprti za nove ideje, bolj bomo podjetni, napredni. Zaželeli si bomo sprememb, za seboj bomo pustili ustaljene navade in si z novimi idejami poboljšali življenje.

Leto Petelina

Leto petelina se na Kitajskem prične 28. januarja 2017. To je leto ponosa, odločnosti, moči, novih začetkov, pa naj bo na področju ljubezni, zdravja ali posla. Na področju ljubezni bo več strasti, ljubosumja, posesivnosti. Leto ognjenega petelina je plodno leto in kaj hitro se boste odločili za naraščaj in poroko. Na področju posla bo to leto novih začetkov, samonadzora, trdega dela in hitrih poslovnih odločitev. Dokončali bomo že začete poslovne načrte. Za zdravje bomo znali bolj poskrbeti, odrekli se bomo nepotrebnim razvadam in poskrbeli za dobro telesno kondicijo.

Delite naprej ...
Ekipa MojeZdravje.net
Ekipa MojeZdravje.net

Oddaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja