Shopping Cart

V košarici ni izdelkov.

7 idej: Kaj podariti veganu?

Morda se vam zdi, da je težje obdariti nekoga, ki ima zelo specifičen okus. A ni ravno obratno? Pri osebah s specifičnim načinom življenja je enostavno vedeti, kaj jim bo všeč in kaj ne!

Tukaj je 7 idej za darila, ki se jih bo razveselil vsak vegan:

Naravni izdelki za nego

Najboljša so vedno darila, ki so uporabna v vsakdanjem življenju. Na voljo je ogromno odličnih veganskih mil, balzamov za ustnice, sončnih krem, eteričnih olj in naravnih veganskih krem za telo. Še posebej jih bodo vesele ženske predstavnice veganov.

Aparat za sladoled

Sladoled. Vsaka druga beseda bi bila odveč. In ker vegani ne morejo kar iti v prvo trgovino in si privoščiti kepico sladoleda, sladoled pogosto delajo sami. Poleg tega je domač sladoled enostavno bolj okusen in zabaven za pripravo. Aparat za sladoled je odlično darilo tudi zato, ker bo vaš veganski prijatelj kasneje sladoled zelo verjetno delil z vami.

Masaža

Vsakdo je vesel ure sprostitve in masaža je najboljši način za to. Podarite bon za masažo ali pa podarite masažo kar sami! Dotik je način za izkazovanje pozornosti in ljubezni, še posebej če je vaš posebni vegan vaš partner.

Blender

Vegani uporabljajo blender. Pika. Tudi nevegani uporabljajo blenderje, a vegani ne morejo brez njih. Če torej iščete nepozabno vegansko darilo, ne iščite dalje. Prepričajte se, da izberete kakovosten blender – želite takšnega, ki melje tudi oreščke in ledene kocke, hkrati pa ustvari kremast gladek smuti, ob katerem se bo vaš vegan kar topil od užitka.

Hrana

Brez dvoma. Vegani vsekakor obožujejo dobro (rastlinsko) hrano in je bodo vedno veseli kot darila. Podarite lahko tudi darilni bon za dobro vegansko restavracijo ali pa pripravite košarico veganskih sestavin za večerjo, ki jo nato pripravite skupaj.

Rastlinski proteini

Je vaš veganski prijatelj aktivne sorte? Podarite mu veganske proteine! Zagotovljeno je, da mu bodo všeč Sunwarrior. 

Kuhinjski pripomočki

Do zdaj je že jasno, da se vegani radi sučejo v kuhinji. Ne morete zgrešiti z darilcem, povezanim s kuhinjo. Dobra stran kuhinjskega pripomočka kot darila je, da se najde nekaj za vsak žep. Če ste na tesnem z denarjem, podarite valjar, predpasnik ali merilne skodelice. Potem so tukaj ponve, lonci, palični mešalniki in še kup stvari, ki bodo olajšale in izboljšale ustvarjanje v veganski kuhinji.

Seznam idej za veganska darila gre seveda še veliko dlje. Uporabite domišljijo in bodite pozorni le na to, da vaše darilo ne vsebuje sestavin živalskega izvora in ni bilo testirano na živalih. Veselo obdarovanje!

Delite naprej ...
Eva Žontar
Eva Žontar

Eva Žontar (1991 – 2018) je bila popotnica, ki je navduševala s svojo strastjo do življenja in pozitivnim pogledom na svet. Eva je v letih 2015 – 2018 pisala članke in recepte za naš portal. V njen spomin vse te članke, recepte in zgodbe še naprej ohranjamo na naši spletni strani. Evino življenjsko zgodbo in motivacijske zapise, ki so nastali med njenim potovanjem s kombijem po Južni Ameriki, kjer se je njena pot usodno končala, si lahko preberete v knjigi Svobodno srce. Njene globoke misli lahko navdihujejo in opogumljajo tudi v tem zahtevnem in nepredvidljivem času.

Oddaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja