Shopping Cart

V košarici ni izdelkov.

Kaj pove Luna v moškem horoskopu?

V moškem horoskopu nam Luna pove, kakšno žensko si v bistvu moški želi in kakšno partnerko bo dobil. Pri tem gledamo, v kateri hiši se nahaja Luna in v katerem znamenju je postavljena. Pomembni so tudi aspekti, ki jih tvori. Zaljubljenost gledamo preko Venere in njenih aspektov, kasneje ko čustva postanejo globlja gledamo Luno. Želja moškega je razigrana Venera, resna partnerka v moškem horoskopu pa je Luna. V kolikor so aspekti dobri in pozitivni, je interpretacija sledeča:

Luna v 1. hiši –  s partnerko se izredno dopolnjujeta, vse počneta skupaj, brez nje mu živeti ni, slabost je, da moški vse polaga na partnerko.

Luna v 2. hiši – njegova partnerka je sposobna  zaslužiti, veliko ji  pomeni materialna varnost, je cenjena in partner jo ceni.

Luna v 3. hiši – s partnerko se veliko pogovarjata, vozita po izletih,  partnerka je klepetulja, razigrana, tudi raztresena, zmedena, pozabljiva.

Luna v 4. hiši – partnerka obožuje dom, kateremu se veliko posveča, lahko je več selitev z njene strani, na njo ima velik vpliv en od staršev.

Luna v 5. hiši – zelo zabavna in kreativna partnerka, ki ima rada ima šport, otroke, rada se zabava in flirta.

Luna v 6. hiši – deloholična partnerka, venomer v službi, veliko da na zdravje – zdravo živi in se prehranjuje, ima rada živali, skrbi za druge.

Luna v 7. hiši – s partnerko imata harmoničen odnos, se zelo ujemata in ljubita, vse počneta skupaj, le njeno razpoloženje včasih niha.

Luna v 8. hiši – partnerka je nagonska, hitro začuti vsako spremembo, ima veliko željo po intimnosti, je ljubosumna, maščevalna, posesivna.

Luna v 9. hiši – partnerka je rojen popotnik, nemirna, vedno v gibanju, rada bere, se izobražuje ter osebnostno razvija.

Luna v 10. hiši – partnerka ima naraven dar za delo z velikimi skupinami ljudi, veliko se posveča karieri, uspehu, ima željo po priznanju, velikokrat na njo vpliva mati.

Luna v 11. hiši – partnerka ni toliko osredotočena na dom in družino, bolj na prijatelje, ima velik krog prijateljev, rada se giblje v skupinah podobno mislečih ljudi…

Luna v 12. hiši – partnerka je zelo občutljiva, čustvena, sočutna, pogosto zmedena, ima nerazrešene zadeve, veliko je rada sama, rada pa pomaga drugim ljudem.

 

Delite naprej ...
Ekipa MojeZdravje.net
Ekipa MojeZdravje.net

Oddaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja