Košarica

V košarici ni izdelkov.

Popolni Lunin mrk – 31.1.2018

Popolni Lunin mrk se pojavi, ko se vsa tri nebesna telesa, Sonce Zemlja in Luna, postavijo v vrsto, pri čemer je Zemlja na sredini. Luna bo bližje Zemlji, zato se nam bo zdela večja. Temu pojavu se reče tudi Super Luna ali Krvava Luna, ker je Luna pri tem pojavu rdeče barve.

Tokrat se bo popolni lunin mrk dogodil na 11. stopinj in 37 min leva. Lunin mrk je tudi čas polne lune, sedanji se zgodi na osi lev/vodnar. Mrk bo viden v nekaterih državah ZDA, na SV Evrope, v Rusiji, Indiji, Aziji in Avstraliji. Luna se bo zelo približala zemlji, tako da bo to energetsko zelo močan vpliv. Viden bo kot modra Luna, kar pomeni, da je to druga polna Luna v mesecu. Tej Luni rečemo tudi krvava Luna, to pa se zgodi takrat, ko se zvrsti več zaporednih popolnih luninih mrkov. Zadnjo krvavo luno smo nazadnje videli leta 2015. Taki nebesni pojavi oddajajo zelo močno energijo, katero zelo občutimo prebivalci na Zemlji. Vedeti moramo, da je v času mrkov zelo povečana nebesna energija, zato se povečajo vremenske nevšečnosti, kot so poplave, potresi, plazovi, izbruhi vulkanov, povečano je število nesreč…

Mrki se vedno pojavljajo v ciklih, zato je ta lunin mrk zelo povezan z mrkom v februarju in avgustu 2017. Na osebnem nivoju poglejmo v preteklost in kar smo takrat pričeli in proučevali, je dobro da sedaj zaključujemo. Soočiti se morate s seboj in se premakniti čez proces sprememb. Znamenje lev nas uči, da je pomembno razviti srčnost, dostojanstvo, velikodušnost, tudi neodvisnost, vzpostaviti osebno avtoriteto. Na nasprotni strani je vodnar, kjer je dovršitev luninega mrka, osvoboditi se moramo skupinskega znanja in povezanosti, opustiti preteklost in univerzalno voljo.

Mrk nas uči, da je potrebno to zavreči in se osamosvojiti in razmišljati s svojo glavo. Ko boste prestopili to mejo, se pričnejo procesi sprememb, instinktivno se odločate po svoji volji, čas je, da se zanesete le na svoje nove ideje in pojdite svojim novim ciljem nasproti.

Delite naprej ...
Ekipa MojeZdravje.net
Ekipa MojeZdravje.net

Oddaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja