Košarica

V košarici ni izdelkov.

Vsakih 7 let so ponavljajoči cikli let, ki jih že od nekdaj poimenujemo po planetih. Poznamo Saturnova, Jupitrova, Marsova, Sončeva, Venerina, Merkurjeva in Lunina leta, po tem vrstnem redu…

Lunina leta so: 1957/64/71/85/92/2006/2013/2020/2027

Satelit Luna, ki se vrti okoli Zemlje, astrološko vlada raku. V našem življenju ima kar velik pomen na življenje na Zemlji, saj se ljudje in naš planet obnaša po Luni. Naš planet Zemlja je zelo povezana z Luno in luninimi menami, kost so polna luna, mlaj prvi in zadnji krajec. Imamo plimovanje, sadimo po luninih menah, delamo po luninih znamenjih. Občutljivi ljudje, predvsem vodna znamenja, kot so rak, škorpijon in ribi, bodo vplive Lune še bolj občutili, kot so nemir, nespečnost, več bo depresij, več odvisnosti od alkohola, drog, itd.

Lunino leto bomo občutili najprej že z delnim sončnim mrkom 26.12.2019, sledil mu bo še delni lunin mrk 10.1.2020, kar se bo pokazalo z zelo spremenljivimi vremenskimi razmerami po svetu, kot so poplave, plazovi, ekstremno deževje, sneženje. Luna je spremenljivi pasivni ženski princip, ki bo deloval na občutljive ljudi, na čustvenost, duševnost, na medsebojne odnose, na dom in družinsko življenje.

V tem letu bodo v ospredju bolj tradicionalne vrednote, dom, družinsko življenje, odnosi s predniki, materinstvo. Rodilo se bo več otrok, prebudili bomo povezanost, okrepili družinske odnose, sorodstvene vezi in osvežili domovinska čustva.

V tem letu se bomo otepali tudi množičnega prihoda beguncev, saj Luna je simbol za množice. Poklici, ki so bolj ženske narave bodo na udaru, kot so medicinske sestre, negovalke, zahtevale bodo boljše pogoje. Na sploh bodo ljudje bol interesno povezani in zahtevali svoje pravice.

V letu 2020 bo kar šest mrkov, ki lahko delujejo kar nekaj mesecev pred mrkom in nekaj mesecev po mrku, zato bo naše čustveno valovanje zelo razburljivo, seveda je potrebno pogledati v astrološko karto posameznika, kje v karti ima to sproženo.

Skratka, Lunini vplivi bodo okrepili našo čustvenost, bolj bomo dovzetni za težave drugih, svoja čustva bomo pokazali tudi navzven, poglabljali bomo medsebojne odnose, poudarek bo na sočutnosti, nežnosti, bolj bomo pozitivno naravnani in pomagali socialno šibkejšim ljudem…

Delite naprej ...
Ekipa MojeZdravje.net
Ekipa MojeZdravje.net

Oddaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja