Shopping Cart

V košarici ni izdelkov.

Retrogradni Merkur (6. – 25. januar 2016)

Ste vedeli, da se planeti  Merkur, Venera, Mars, Jupiter, Saturn in ostali transaturnovci gibljejo retrogradno? Nazaj? Samo Luna in Sonce gresta vedno naprej, nikoli nazaj.  Planeti se različno gibljejo nazaj. Hitrejši planeti so večkrat retrogradni in manj časa, počasnejši planeti so retrogradni daljši čas in redkeje. Vse to se lahko pogledamo v Emfereidih. Astrologi vemo, da je retrogradnost samo navidezna in da dogajanja, ki jih posamično ti planeti simbolizirajo, takrat nazadujejo, se upočasnjujejo, kar zmanjšuje moč planetov.

Retrogradnost Merkurja vpliva na Dvojčke in Device in ljudi, ki imajo ascedent oz. podznak v teh dveh znamenjih

Danes se Merkur obrača v retrogradno fazo, zato bodite pozorni ljudje rojeni v Devici in Dvojčkih, pa tudi tisti , ki imate ascedent oz. podznak v teh dveh znamenjih. Ugotovili boste, da ste na področju, ki jim vlada Merkur, zmedeni – področje pisanja, govora, komunikacije, prometa, trgovine, področje medijev, računalnikov, tiskalnikov, informacij, intelektualnega dela itd.  V tem času  prihaja do več težav kot navadno, vendar v življenju na to nismo pozorni. Srečujemo tudi ljudi iz preteklosti.

V tem času ne priporočamo sklepanja pogodb, ker se morajo stvari popravljati, dodelovati, ali se celo razdrejo. Naredi se več napak, kot običajno zaradi zmedenosti Merkurja. Prav tako so velik problem promet, komunikacija, sestanki: dogodijo se okvare na vozilu, zastoji v prometu, nesreče, izgublja se pošta, v trgovini se dogajajo zmedene stvari… Bodite pozorni in videli boste.

Ugodno je za stvari, ki jih počnemo za nazaj

Seveda pa so tudi ugodne stvari. V času retrogradnega Merkurja lahko naredimo izpit za nazaj, ki ga že dolgo odlašamo – popravimo stvari za nazaj, saj bistvo retrogradnosti je, da se stvari za nazaj popravijo ali dokončajo.

V letu 2016 je Merkur retrograden:

  • 8. – 25. januarja
  • 28. april  – 22. maj
  • 30. avgust – 22. september
  • 19. – 31. december
Delite naprej ...
Ekipa MojeZdravje.net
Ekipa MojeZdravje.net

Oddaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja