Shopping Cart

V košarici ni izdelkov.

Zakaj se odločiti za pomoč pri hujšanju pod strokovnim vodstvom?

Pri Befitu v jedilnikih upoštevajo osnovne smernice zdravega prehranjevanja, katerim so dodali izsledke lastnih izkušenj, pridobljenih z njihovimi strankami.

Strokovnjaki se trudijo, da so jedilniki kar najbolj prilagojeni vašemu okusu in prehrambenim navadam. O tem, kaj menijo o jedilnikih nekatere njihove zadovoljne stranke, si lahko preberete na “mnenja zadovoljnih strank”.

  • Ste že nekaj časa ne dieti, se ukvarjate s športom, pa vseeno ne vidite pravih rezultatov?
  • Pravzaprav sploh ne jeste tako veliko, pa se kilogrami vseeno kopičijo?
  • Težko vztrajate pri odločitvah?

Ena glavnih nalog svetovalca za prehrano je podpora in motivacija stranke. Pomagal vam bo pri postopnem sprejemanju prehranskih navad in oblikovanju nove samopodobe.

Svetovalec za prehrano analizira vaše dosedanje prehranjevalne in športne navade in izpostavi kritične točke. Največkrat gre za majhne napake, ki se jih niti ne zavedamo, pa vendar igrajo ključno vlogo pri tem, ali boste shujšali ali ne.

Vas vsa nova »znanstvena« dognanja o prehrani in dietah v raznih revijah zavedejo do stopnje, ko pravzaprav ne veste več, kaj je zdravo jesti in kaj ne?

Dober svetovalec za prehrano se redno izobražuje in dopolnjuje svoje znanje. Svoje znanje prav tako nadgrajuje iz svojih lastnih izkušenj pri delu s svojimi strankami. K našemu delu spada redno izobraževanje na področju zdravega prehranjevanja in s tem povezanimi novimi raziskavami.

Ste naveličani ponavljanja in preizkušanja vedno novih diet s kratkotrajnimi učinki?

Dober svetovalec za prehrano vam bo sestavil jedilnik, ki bo omogočal zdravo in učinkovito hujšanje s hrano, ki jo imate radi. Naučil pa vas bo pridobljeno težo tudi vzdrževati.

Naučite se pravilno jesti

Se želite naučiti jesti tako, da boste brez posebnih težav zmogli ohranjati težo tudi v vsakdanjem življenju, kjer so prisotni praznovanja, nočni obiski hladilnikov, poslovne večerje, občasno popivanje s prijatelji, napadi lakote po sladkarijah in prigrizkih zvečer …?

Osebni svetovalec za prehrano, posebej pa coach trener, vas bo skozi celoten program hujšanja ali optimizacije zdravja na praktičnih primerih naučil, kako imeti takšnih odklonov manj, pa tudi kaj storiti, ko do njih pride.

Imate določene prehrambene navade, ki se jim ne bi radi odrekli ali se jim celo ne smete (alergije ali intolerance)?

Prehranski svetovalec vam bo sestavil program, narejen čisto po vaši meri, upošteval vaše navade in želje, hkrati pa jedilnike prilagodil tako, da boste kar najbolj optimalno dosegali svoje cilje.

Ste zaposleni in enostavno nimate časa razmišljati še o tem, kaj boste jedli?

Vaša naloga, ko se prikjučite v program, je samo še ta, da jeste. Če imate službo, kjer ste večino časa na poti ali se večino časa prehranjujete zunaj, jedilnik prilagodimo vašim okoliščinam. Z majhnimi triki razbremenimo vaše vsakodnevno razmišljanje o hrani.

Želite preprosto dobro izgledati v kopalkah?

Pod strokovnim vodstvom gre lažje in hitreje!

Vsaka odločitev za bolj zdravo prehranjevanje je dobra in bo prinesla rezultate. Pod strokovnim vodstvom se izognete zapletom, napakam in tako napredujete hitreje, učinkoviteje in predvsem brez dodatnega stresa.

Če si želite priti na posvet, obiščite spletno stran Befita, z veseljem vam bodo pomagali.

Če se želite naučiti več o zdravem načinu prehranjevanja in sestavi optimalnega jedilnika, vas vljudno vabimo, da se nam pridružite na 10-tedenskem tečaju Temelji zdrave prehrane in zdravega jedilnika, ki ga organiziramo v Ljubljani.

 

Delite naprej ...
Ekipa MojeZdravje.net
Ekipa MojeZdravje.net

Oddaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja