Shopping Cart

V košarici ni izdelkov.

Če ste mislili, da je avokado samo za v slane jedi, ste se pošteno zmotili! Odlično se obnese v presnih sladicah in sladkih kremah, kjer poskrbi za kremno teksturo. Ker je okus avokada nevtralen, ga ne boste niti malce čutili. Če ste še vedno v dvomih, poskusite s čokoladnim presnim pudingom!

Sestavine za presni čokoladni puding:

Avokado izdolbemo in meso skupaj z datlji in vodo v blenderju zmešamo v gladek puding. Po potrebi dodajamo več ali manj vode, da dosežemo želeno gostoto (pri blenderjih s potiskalno palico zadošča že manj tekočine). Dodamo kakav v prahu, Sunwarrior beljakovine in sol ter še enkrat dobro premešamo.

Delite naprej ...
Eva Žontar
Eva Žontar

Eva Žontar (1991 – 2018) je bila popotnica, ki je navduševala s svojo strastjo do življenja in pozitivnim pogledom na svet. Eva je v letih 2015 – 2018 pisala članke in recepte za naš portal. V njen spomin vse te članke, recepte in zgodbe še naprej ohranjamo na naši spletni strani. Evino življenjsko zgodbo in motivacijske zapise, ki so nastali med njenim potovanjem s kombijem po Južni Ameriki, kjer se je njena pot usodno končala, si lahko preberete v knjigi Svobodno srce. Njene globoke misli lahko navdihujejo in opogumljajo tudi v tem zahtevnem in nepredvidljivem času.

Oddaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja