Shopping Cart

V košarici ni izdelkov.

Prihaja nova sezona oddaje Zdravo, Tereza!

Po uspešni prvi sezoni bo Tereza koncept zdrave priprave vsakodnevnih obrokov povzdignila na še višjo raven. Naučila nas bo, kako z lahkoto kuhati okusne, zdrave jedi s sestavinami, ki jih ima čisto vsak v svoji shrambi in so prijazne za vsak žep. V oddajah bomo okušali barvite rižote, športne prigrizke, zdrave recepte za otroke in tudi slovenske jedi, narejene na Terezin način.

Na POP TV 19. februarja prihaja nova sezona oddaje Zdravo, Tereza!, ki bo na sporedu vsako nedeljo ob 18.20 na POP TV.

Raziskovala bo čudovito in divjo Novo Zelandijo in nas odpeljala tudi na Južni otok, kjer bo obiskala tam živeče Slovence. V iskanju najbolj svežih lokalnih sestavin se bo znašla z ambicioznimi gurmani, ki ji bodo razkrili skrivnosti dobre kulinarike. V vsaki epizodi nas bo popeljala na zdravo gastronomsko potovanje s poglobljeno zgodbo različnih kulinaričnih mojstrov

A tudi Terezi jed zmeraj ne uspe: ”Največ živcev mi je spila prav veganska potica. Doma mi čisto vsakič uspe, a pod studijskimi lučmi testo ni želelo sodelovati. Temperatura očitno ni bila prava in smo tisti dan snemanje zamaknili skoraj do večera, ker sem na balkonu preizkušala oživeti žalostno testo. Po nekaj preizkusih je končno uspela, tako okusna kot še nikoli do zdaj!”

Tereza Poljanič je strokovnjakinja za zdravo prehrano, certificirana presno-veganska kuharica, ki je diplomirala v Los Angelesu, v šoli Matthew Kenney Culinary Chef, je pa tudi avtorica bloga Teresamisu.

Njena filozofija je preprosta – jedilnik mora biti sestavljen iz polnovrednih, svežih sezonskih sestavin, ki v telesu zbudijo pozitivno energijo in pričarajo nasmeh na obraz. Najbolj srečna je, ko ustvarja okusne zdrave jedi in jih deli z ostalimi. Pokazala vam bo, kako ostati na zdravi prehranski poti, ne glede kako stresno in hitro je vaše življenje. Oddaja bo pogled v preprost in zelo osnoven način prehranjevanja, a vedno poln kakovostnih lokalnih sestavin.

Vir: www.24ur.com

Vsako nedeljo zvečer ob 18.20 preklopite na POP TV in uživajte v gledanju čudovite oddaje! 🙂

Danes smo izbrali nekaj njenih okusnih receptov iz našega portala:

Delite naprej ...
Ekipa MojeZdravje.net
Ekipa MojeZdravje.net

Oddaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja