Shopping Cart

V košarici ni izdelkov.

Sprejmi izziv Zame in Planet

 • Že nekaj časa iščeš način kako bi spremenil/a svoje prehranjevalne navade in ne veš kje bi začel/a?
 • Nimaš veliko časa za raziskovanje in ne veš katera je prava pot?
 • Si želiš svojo prehrano obogatiti tako, da bo podprla tvoje zdravje in tvoj imunski sistem?
 • Potrebuješ pomoč pri prehodu na polnovredno rastlinsko prehranjevanje?
 • Si odločen/a in pripravljen/a na spremembo, ki bo koristila tebi in planetu?
 • Potrebuješ preverjene in učinkovite metode pod strokovnim vodenjem, ki ti bodo le v 3 mesecih pomagale doseči tvoje cilje?
 • Želiš prevzeti odgovornost za svoje zdravje in prihodnost našega planeta?

O programu

Vsak dan se soočamo z različnimi izzivi. Naš največji izziv, ki se ga marsikdo ne zaveda, je povezan s celostno transformacijo na vseh nivojih (osebno, družinsko, družbeno, sistemsko). Če želimo preživeti in živeti v svetu, kjer bo dovolj vode, gozdov, čistega zraka, dovolj kakovostne hrane, ne samo za nas, temveč tudi za naše potomce, potem je potrebno že danes začeti delati spremembe.

Izobraževalni program Zame in Planet je projekt, ki želi navdihniti ljudi, da za 3 mesece ali vsaj 1 mesec spremenijo svoje navade. Cilj tega izziva je doseči boljše počutje in več zdravja, zmanjšanje trpljenja živali po svetu, pomagati pri varstvu okolja in našega planeta.

Če ste potrdilno odgovorili na vsaj eno od naštetih trditev, ste pripravljeni na spremembo.

To, da v tem trenutku berete to besedilo tudi pomeni, da se globoko zavedate pomembnosti vašega vpliva na tem svetu in da ste se v svojem srcu že odločili ZASE IN PLANET.

Sprejmite izziv in se pridružite programu, ki vam ga v tem obdobju nudimo po ekskluzivni ceni s 50% popustom.

Kaj vse vsebuje program Zame in Planet?

JEDILNIKI in RECEPTI

 • Skrbno načrtovane tedenske polnovredne jedilnike za 30 dni (4 x tedenski jedilnik).
 • Skrbno načrtovane tedenske recepte zdravih in okusnih jedi iz jedilnika.
 • Več kot 80 zbranih polnovrednih rastlinskih receptov.
 • Nakupovalni seznam živil za 4 tedne.

VODENJE po korakih

 • Začetni e-vodič Zame in Planet.
 • Vodič z recepti za krepitev imunskega sistema.
 • Koristne napotke za zdravo nakupovanje in prehranjevanje za čim manjši prehranski odtis »foodprint«.
 • Osebni kontakt s predavatelji v zaprti facebook skupini.

VIDEO vsebine

 • 4 avdio predavanja (o foodmap dieti, razstrupljanju, avtofagiji, presni prehrani).
 • Video posnetki vadbe (tibetanske vaje, vaje za zdravo hrbtenico, vaje za stimulacijo limfnega sistema).
 • BONUS: Popust za celostno osebno svetovanje pri certificirani nutricionistki in holistični svetovalki Jeleni Dimitrijević.

Članki in recepti projekta Zame in Planet

Prebrskaj med zanimivimi vsebinami – članki in recepti, ki smo jih pripravile v sklopu 1-mesečnega izziva ZAME IN PLANET avtorice projekta.

Naše dodatne storitve

V nadaljevanju si lahko pogledate katere so naše dodatne storitve.

svetovanje-jelena

Prehransko svetovanje

V ekipi Zame in Planet nudimo celostno prehransko svetovanje: sestavo zdravih in pestrih rastlinskih jedilnikov, pripravo prehranskega načrta, nutritivno diagnostiko, hormonsko analizo, pomoč pri razstrupljanju telesa, pri analizi testov intolerance na hrano, pri različnih zdravstvenih težavah, rastlinski prehrani nosečnic, doječih mamic in otrok, odraslih, starejših in športnikov. Več o svetovanju najdete tukaj.

delavnice

Delavnice, predavanja in tečaji

Večkrat letno organiziramo različne delavnice, predavanja in spletne tečaje s področja zdravega prehranjevanja za posameznike in podjetja. Pripravljamo programe promocije za zdravje na delovnem mestu. Sodelujemo z različnimi organizacijami in posamezniki in stremimo k temu, da za vsako stranko poiščemo optimalno rešitev in vas napotimo k strokovnjaku, ki ga potrebujete. Sporočite nam vaše želje in skupaj bomo našli rešitev za vas. Pišite nam na tecaji@mojezdravje.net.

moje-zdravje-net-slika

Portal MojeZdravje.net

Na portalu z vami že od leta 2010 delimo koristne vsebine povezane z zdravjem in kulinariko. Med njimi najdete arhiv številnih zdravih receptov za uravnotežene obroke od zajtrka do sladice, strokovne članke na temo zdravega prehranjevanja različnih avtorjev in brezplačno obveščanje o aktualnih dogodkih – o kulinaričnih delavnicah in tečajih.

super-hrana-slika

Spletna trgovina Super-hrana.si

Ponuja skrbno izbrane izdelke visoke kvalitete – rastlinske beljakovine Sunwarrior, superživila, prehranska dopolnila Viridian, Vivolife in Natural Earth, presne dobrote za zajtrk in malico, slovenske ekološke izdelke, granole, čaje in druga ekološka živila. Pokukajte v našo spletno trgovino in izberite izdelek zase ali vaše bližnje. Pred nakupom nas lahko pokličete ali nam pošljete vprašanje na info@super-hrana.si in potrudili se bomo odgovoriti v najkrajšem možnem času, da vam olajšamo nakup.

Naučite se kako se zdravo prehranjevati brez da bi spremenili svoj način življenja

Si želiš okusnih receptov, strokovnih nasvetov, podpore in skrbno načrtovanih jedilnikov, poučnih in zanimivih predavanj? Pridruži se nam v skupini, kjer ti naša ekipa nudi celovito podporo. Z našo strokovno podporo bodo tvoji cilji lažje dosegljivi, tvoje počutje in zdravje pa mnogo boljše. Pridruži se nam že danes in oddaj prijavnico, ki jo najdeš na spodnji povezavi.

Se srečujete z različnimi izzivi pri prehranjevanju, telesni teži in zdravju?

Niste edini. Tukaj smo, da vam pomagamo!

»Hrana naj bo vaše zdravilo in vaše zdravilo naj bo vaša hrana«, je dejal grški zdravnik Hipokrat. To potrjujejo številni zdravilci in zeliščarji, ki pravijo, da nam narava preko zdravilnih rastlin nudi rešitve na mnoge težave.

Brezplačne e-novice MojeZdravje.net

Program smo za vas pripravile

Članki in recepti projekta Zame in Planet

Prebrskaj med zanimivimi vsebinami – članki in recepti, ki smo jih pripravile v sklopu 1-mesečnega izziva ZAME IN PLANET avtorice projekta.

zame-in-planet-izziv

Pridite na svetovanje!

Naša ekipa nudi različne vrste svetovanj s področij prehranskega svetovanja, kulinarike, naravnega zdravljenja, hujšanja, priprave prehranskega načrta, nutritivne diagnostike, hormonske analize, strokovne pomoči pri nakupu živil in drugih področij.

Sodelujemo z različnimi organizacijami in posamezniki in stremimo k temu, da za vsako stranko poiščemo optimalno rešitev in vas napotimo k strokovnjaku, ki ga iščete. Sporočite nam vaše želje in skupaj bomo našli rešitev za vas.

Ostanite veseli in zdravi!